Tractoren

Over ons

Na 18 jaren in de branche werkzaam geweest te zijn is in 1995 VERMATRAC Handelsonderneming opgericht. Dankzij de snelle groei werd in 1997 al een nieuwe locatie betrokken om vanuit daar de klanten gemakkelijker en beter van dienst te kunnen zijn. Deze locatie werd in 2008 uitgebreid met 500m2 buitenterrein.

Door de verdere groei is in 2011 een nieuw bedrijfspand aangekocht waar nu in een hal van 2000m2 de tractors netjes op hun nieuwe eigenaar te wachten. Al de tractors die binnen komen worden gewassen en opgepoetst. Hierin is ons motto: “een (nieuwe) tractor, moet er uitzien als een nieuwe”.

Als het gaat om de juiste tractor voor de juiste prijs bent u bij Vermatrac Handelsonderneming B.V. op de juiste plaats. In de ruim 20 jaar dat we bestaan zijn vele honderden tractoren wereldwijd afgeleverd.

Jaarlijks wordt er naar gestreefd om de afzetgebieden te vergroten en uit te diepen. We zijn voornamelijk gericht op de nieuwe en jong gebruikte tractoren. Ons inkoopvoordeel wordt direct kenbaar in uw aanschafprijs. Hierdoor bespaard u veel geld bij de aanschaf van uw nieuwe / gebruikte tractor.

Doordat we voornamelijk tractoren van het CNH concern (Case IH / Steyr / New Holland) verkopen hebben we van deze merken veel onderdelen op voorraad. Denk hierbij aan: trekhaken, ventielen, velgen, fronthefinrichtingen, front PTO aansluitingen, motorkappen, kabines enz.

Mocht de juiste tractor er voor u niet bij staan. Laat ons weten welk merk of type u zoekt, nieuwe of jong gebruikt. Dit kan eenvoudig door middel van het aanvraag formulier. Wij kunnen u helpen!

Over het algemeen worden de tractoren afgeleverd via uw lokale dealer. Voor onderhoud, service en reparatie hebben we altijd een passende oplossing.